Menu Close

Over mij

Peter Fransen (Delft, 1961)

Van MAVO via MEAO naar Universiteit Leiden. Een bijzonder traject dat past mijn persoon. Ik ben veelzijdig, ik ga geen uitdaging uit de weg en wil maatschappelijke vraagstukken kunnen begrijpen. De keuze voor sociale wetenschappen, culturele antropologie, was zeer bewust. Het heeft mij de inzichten en handvatten gegeven om samenlevingen en het samen leven te analyseren en te beschrijven.

Mijn loopbaan is even verrassend als mijn opleiding; ik heb diverse functies in diverse sectoren ingevuld. Aan een sector heb ik mij langdurig verbonden: de zorg (met name de ouderenzorg). Het leveren van juiste en goede zorg op de (individuele) vraag binnen een zakelijke omgeving; het is en blijft een interessant spanningsveld. Het bewijs daarvoor is regelmatig in de media te vinden.

Het blijven specialiseren is voorwaardelijk voor het bijdragen aan ontwikkeling van organisaties. Ik ben gecertificeerd privacy professional en help organisaties bij het aantoonbaar kunnen voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Daarvoor heb ik Privacy Works Fransen, PWFadvies, opgericht.

Meer weten? Neem gerust contact met mij op via het contactformulier of bel
+31 (0)6 38 97 94 75.